Huisje Ameland huren

Combineer zon, zee en strand door een huisje op Ameland te huren bij Waddenvakantiehuizen. Verwen uzelf met een verblijf waar het u aan niets ontbreekt. En dat op één van de mooiste locaties die Nederland rijk is! Duik de lokale geschiedenis in en bekijk de oude commandeurshuizen of beklim Bornrif, de vuurtoren die vanuit Hollum trouw over de Waddenzee uitkijkt. Bovenin dit statige gebouw vindt u een werkkamer, precies zo ingericht als die van vuurtorenwachters van weleer. Op deze en andere plekken kunt u genieten van een adembenemend uitzicht. Als u ervoor kiest een huisje op Ameland te huren, bent u zeker weten een onvergetelijke ervaring rijker!

Goedkoop huisje Ameland huren

Bij Waddenvakantiehuizen kunt u goedkoop een huisje op Ameland huren. Wij zijn namelijk van alle markten thuis, of u nu in een villa, bungalow of luxe appartement wilt verblijven. Houd bovendien onze last minutes naar Ameland goed in de gaten. Wie weet zit er een aantrekkelijke aanbieding voor u bij! Wilt u goedkoop een huisje op Ameland huren? De scherpe prijzen van onze appartementen bekijkt u eenvoudig op de website van Waddenvakantiehuizen. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Huisje Ameland huren met hond

Een vakantie zonder uw trouwe viervoeter is geen vakantie. Daarom kunt u bij Waddenvakantiehuizen natuurlijk een huisje op Ameland huren waar u met hond welkom bent. Ook andere gezellige huisdieren zijn hier toegestaan, zoals een kat of konijn. Bij de beschrijving van de appartementen en huisjes ziet u welke verblijven geschikt zijn voor uw harige vrienden. Kies ervoor een huisje op Ameland te huren waar u met uw hond kunt verblijven en geniet samen van de prachtige natuur op dit mooie eiland. Ook een wandeling samen met uw trouwe kameraad door de pittoreske Amelandse dorpjes mag u uiteraard niet overslaan!

Huisje Ameland huren last minute

Wilt u voordelig een huisje op Ameland huren? Een last minute komt dan goed van pas. Voor u het weet, kunt u een weekend naar Ameland voor een scherpe prijs. De vaste aankomst- en vertrekdagen bij Waddenvakantiehuizen zijn op maandag en vrijdag. Kiest u voor een vakantie op Ameland en wilt u zelf de duur van uw verblijf bepalen? Ook dat is mogelijk! Neem gerust contact met ons op en wij verzorgen een voorstel op maat. Een huisje op Ameland huren via een last minute is natuurlijk helemaal mooi. Bekijk het aanbod van vakantiehuizen van Waddenvakantiehuizen daarom nu op onze website.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van de laatste acties: