Noordzee

Ameland, P. Miedeweg 2a, 9161 CK, Hollum Ameland
Vakantieverblijf Noordzee is gelegen op de 1e etage van vakantieboerderij de Witte Reep tussen Hollum en Ballum. Het strand en de Noordzee bereikt u al wandelend door één van de mooiste en uitgestrekte duin- en natuurgebieden van Ameland. Met de fiets bereikt u het strand in c.a. 20 minuten en het dorp Hollum of Ballum in 10 minuten. Ten noorden van ons vakantiehuis op Ameland bevindt zich natuurgebied de lange duinen. Dit praktisch onontdekte stukje natuurschoon bereikt u door een wandeling te maken van ca 20 minuten zonder een weg of pad over te hoeven steken. Er zijn hier zeldzame vogel en plantensoorten te vinden die uniek zijn voor dit gebied. Voor de wandelaars hebben wij een handheld gps met ingebouwde kaartplotter beschikbaar, zo kunt u prachtige wandelingen maken langs weilanden duin en rietgebied met vogelkijkhut, en het strand. Noordzee is geschikt voor familie uitjes of groepen tot 16 personen. Een perfecte uitvalsbasis voor die het ware eiland gevoel op zijn puurst willen beleven. Midden in de natuur maar toch dichtbij de gezellige dorpjes Hollum en Ballum.
Naam Noordzee
Plaats Hollum Ameland
Aantal personen 12
Incheck tijd: 15h00-20h00
Uitcheck tijd 10h00
  • Landelijk
  • Nabij bos en duinen
  • Rookvrij
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Speeltuin
  • Paardenstalling

Leave your review

Your rating

Vakantieverblijf Noordzee is gelegen op de verdieping van een vakantieboederij. Noordzee is geschikt voor maximaal 20 personen. U heeft een eigen ingang, via de trap bereikt u Noordzee. Via de gang heeft u toegang tot de grote woonkamer met openkeuken en tot de 5 slaapkamers. Het woongedeelte is zeer ruim en beschikt over voldoende ruimte voor grotere groepen om samen te recreeren en de maaltijden te gebruiken. De ruimte is praktisch ingericht. Er is een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden, twee slaapkamers met 2 stapelbedden en een slaapkamer met 3 stapelbedden. Iedere slaapkamer beschikt over een eigen badkamer met wastafel, toilet en douche. Voor nog grotere groepen is er eventueel nog een grote slaapkamer beschikbaar met meedere stapelbedden. Er kunnen dan maximaal 20 personen in Noordzee verblijven.
Bij de ingang van Noordzee bevindt zich een ruim terras.
U mag een huisdier meenemen naar Noordzee(maximaal 2 honden), let wel dat de hond moet kunnen traplopen. U dient zelf een hondenbench mee te brengen voor uw hond.

De vermelde prijzen van Noordzee gelden voor een bezetting tot 12 personen, voor iedere extra persoon geldt een toeslag van € 11,50 per persoon per nacht.

In de directe nabijheid is er paardenstalling aanwezig, vraag ons voor meer informatie.
\n
Overige faciliteiten:\nOp het terrein is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Gasten kunnen gratis gebruik maken van het voetbalveld, volleybalveld en de barbeque.\n
\n
Bekijk de beschikbaarheidskalender

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van de laatste acties: