Vakantie Ameland

Ameland heeft bijzonder veel te bieden, van een interessante historie tot wonderschone natuur en leuke winkeltjes tot gezellige restaurants. Een vakantie op Ameland kunt u zo ontspannen of actief maken als u zelf wilt. U houdt het lekker relaxed door bijvoorbeeld te gaan wandelen in de duinen of u te laten verwennen met een wellness behandeling. Ook als u op zoek bent naar actie is een vakantie op Ameland een aanrader met verschillende activiteiten van strandzeilen tot parachutespringen. En het schitterende uitzicht vanaf vuurtoren Bornrif mag u ook niet overslaan!

Vakantie Ameland met hond

Gaat uw trouwe viervoeter ook mee op vakantie naar Ameland? U bent met uw hond van harte welkom in een ruim aantal woningen van Waddenvakantiehuizen! De verblijven waarin huisdieren zijn toegestaan, kunt u eenvoudig terugvinden via onze website. We hebben een ruim aanbod, van appartementen tot grotere huizen voor groepen. Elke woning is geheel verzorgd, waardoor u optimaal geniet van uw vakantie op Ameland. U kunt met uw hond lekker gaan wandelen in de duinen, de bossen of over het strand.

Vakantie Ameland Nes

Bent u op zoek naar een huisje voor een vakantie op Ameland nabij Nes? Dan zit u goed bij Waddenvakantiehuizen! Onze woningen zijn op loopafstand van dit charmante dorpje, dat opvalt door de oude commandeurshuisjes, de mooie kerktoren en de korenmolen die nog steeds wordt gebruikt. Ook fijn aan een vakantie op Ameland nabij Nes: het dorp heeft naast de historische kern ook een modern winkel- en uitgaanscentrum. Erg handig als u cultuur wilt kunnen combineren met shoppen en stappen!

Vakantie Ameland huisje

Geniet van de vrijheid op een eiland door te kiezen voor een vakantie op Ameland. Het huisje boekt u eenvoudig bij Waddenvakantiehuizen. Houd onze last minutes naar Ameland in de gaten voor een aantrekkelijke aanbieding. Onze Ameland huisjes zijn niet alleen voorzien van alle gemakken, maar hebben vaak ook luxe extra’s in de nabije omgeving, zoals een sauna, zwembad en tennisbaan. Dat wordt een fantastische vakantie op Ameland! Huur uw huisje daarom bij Waddenvakantiehuizen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van de laatste acties: