Kunstmaand Ameland

Boek nu uw verblijf tijdens Kunstmaand Ameland in een vakantiehuis, appartement of villa

Op Ameland valt van alles te zien, doen en te beleven. De novembermaand staat op Ameland voor het negentiende jaar in het teken van de kunst. Het thema van dit jaar is "Zee van licht". Op het hele eiland kunt u genieten van een breed palet van kunst. Daarbij valt te denken aan de klassieke kunsten zoals, schilderijen, beelden maar ook de moderne kunsten komen ruimschoots aan bod. Voor de liefhebber van kunst is Ameland een must-see in november.

Op zaterdag 31 oktober wordt de Kunstmaand geopend en deze loopt tot en met zondag 29 november. Muziek,- en theaterliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de Nederlandse Hervormde kerk in Hollum. Deze kerk biedt letterlijk en figuurlijk een podium voor verschillende bekende artiesten. Kunstmaand Ameland biedt nog meer, want ook poëzie vormt een belangrijk onderdeel. Gedurende de hele maand november worden op de woensdagen poëzieavonden georganiseerd.

Heeft u ook zo'n zin in Kunstmaand Ameland, boek nu een last minute Ameland in één van onze comfortabele vakantiewoningen op Ameland!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van de laatste acties: