Vakantiewoning Nes Ameland

Heerlijk genieten tijdens uw vakantie in Nes doet u in een vakantiewoning van Waddenvakantiehuizen. Boek een vakantiewoningen in Nes en vier vakantie op Ameland.

Nes is één van de grotere dorpen van Ameland. Nes is het toeristische hart van Ameland, de boot meert af in de haven en in een mum van tijd geniet u al van de fraaie historische Amelander commandeurswoningen en het gezellige centrum van Nes met zijn talrijke restaurants en winkels. Wie van gezellige drukte houdt bezoekt het dorpje Nes en geniet van het bruisende karakter van dit mooie dorp. In en in de nabijheid van Nes zijn vele vakantiehuizen en appartementen te huur, centraal gelegen tussen dorp en strand vindt u de moderne rietgedekte Sonnevilla.

Huisjes Ameland

Omdat wij gevestigd zijn op het eiland zelf, weten wij de mooiste huisjes op Ameland voor u te vinden! Of u nu een last minute vakantie wilt boeken of alleen een weekendje weg wilt op de Waddeneilanden, wij kunnen u altijd helpen aan een vakantiehuis op Ameland dat volledig aan uw wensen voldoet.

 

 • Bram

  Nes Ameland
  Vanaf€ 275,00
  Prijsopgave
 • Igor

  Nes Ameland
  Vanaf€ 275,00
  Prijsopgave
 • Misty

  Nes Ameland
  Vanaf€ 275,00
  Prijsopgave
 • Ricky

  Nes Ameland
  Vanaf€ 275,00
  Prijsopgave
 • Notice [8]: Undefined index: extension
  Error in bestand /home/wadden/domains/waddenvakantiehuizen.nl/public_html/includes/functions.php op regel 1880

  Sonnevilla

  Nes Ameland
  Vanaf€ 800,00
  Prijsopgave

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van de laatste acties: